Anlık Bildirim

Acer Switch 7 Black Edition: Dünyanın ilk entegre grafikli fansız notebooku

Acer, GT1030'un mobile yansıtılmış hali Nvidia MX150 grafik kartı bulunduran yeni 2'si 1 arada notebooku tanıttı. Fansız yapısı ve mobilite özellikleri ile dünyada bir ilk olma özelliği taşıyor.
Acer, Berlin’deki IFA fuarında dünyanın ilk entegre grafikli fansız 2’si 1 arada notebookunu tanıttı. Switch ailesinin son üyesi yeni Switch 7 Black Edition; 13.5 inç boyutunda 2256x1504 çözünürlüğünde ekrana, sekizinci nesil Intel Core i7 işlemciye ve fırçalanmış alüminyum gövdeye sahip. Switch 7 Black Edition, sadece 1,25 kilogram ağırlığına rağmen bünyesinde Nvidia GT1030’un mobile yansıtılmış hali Nvidia MX150 grafik kartını barındırıyor.

Switch 7, fiziksel olarak Microsoft’un Surface Pro cihazına oldukça benziyor. Kalemi, stand özelliği ve ayrılabilir ekranı sayesinde çeşitli kullanım senaryolarına uyum sağlıyor. İster tablet, ister dizüstü bilgisayar olarak kullanılabiliyor.

Wacom isimli kalemi ve parmak izi okuyucu özellikleri sayesinde, Windows 10 ve Windows Hello ile tam uyum içerisinde çalışıyor.

Acer Swtich 7 Black Edition planlara göre Aralık ayında 1699 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim