Anlık Bildirim

Canon kablosuz mini fotoğraf yazıcısını duyurdu

Japonya merkezli Canon, avuç içine sığacak kadar küçük bir kablosuz fotoğraf yazıcısı tanıttı. Bluetooth teknolojisine sahip cihazın fotoğrafları düzenlemeyi sağlayan mobil uygulaması da var.
Kablosuz ve taşınabilir fotoğraf yazıcıları bir süredir piyasada boy gösteriyor. Aslında bu tür cihazlar söz konusu olduğunda kullanıcıların aklına ilk olarak Fujifilm gelebilir. Ancak bir alternatif arıyorsanız Canon'un IVY adını taşıyan en son kablosuz taşınabilir fotoğraf yazıcısına göz atmak isteyebilirsiniz.
Fotoğraftan da anlaşılacağı gibi IVY, avuç içine sığacak kadar küçük, standart bir fotoğraf yazıcısına benziyor. Böylece hareket halindeyken rahatlıkla yanınızda taşımanız mümkün olacak. Bluetooth üzerinden kamera ve diğer cihazlara bağlanabiliyor. Yani kullandığınız fotoğraf makinesi veya kameranızda Bluetooth teknolojisi varsa herhangi bir kabloya ihtiyacınız olmayacak.

ZINK Zero Ink teknolojisini kullanıyor

Ayrıca şarj edilebilir bir bataryaya sahip olan fotoğraf yazıcısının iOS ve Android platformları için Canon Mini Print isminde bir uygulaması da mevcut. Bahsi geçen uygulama kullanıcıların yazdırmadan önce fotoğraflara yaratıcı filtreler, fotoğraf çerçeveleri, çıkartmalar ve artırılmış gerçeklik efektleri uygulayarak düzenleme yapmasına olanak tanıyacak.
ZINK Zero Ink teknolojisini kullanan bu mini yazıcının 5 x 7.6 cm boyutunda fotoğraf basabildiğini belirtelim. Ayrıca 50 saniyelik baskı hızına sahip. Üç rengi olan Canon IVY fotoğraf yazıcısı 130 dolar gibi bir fiyatla satışa sunulmuş durumda. Ek fotoğraf kağıdı satın almak isteyen müşterilerin ise 25 veya 50 yaprak için sırasıyla 10 dolar ve 25 dolar daha ödemesi gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim