Anlık Bildirim

Creative’den dünyanın ilk RGB destekli ses kartı

RGB aydınlatma sistemleri artık ses kartlarına da geliyor. Creative sektörün ilk RGB aydınlatmasına sahip ses kartını duyurdu. Üstelik LED şeritler de sistemle kullanılabiliyor.

Ses ürünleri konusunda sektörün önde gelen firmalarından olan Creative, Gamescom 2017 fuarında özel bir ses kartını görücüye çıkarmayı planlıyor. Sound BlasterX AE-5 sektörün ilk RGB destekli ses kartı olacak.

Sektörde ilk

Baskılı devre kartının 3 kenarında ve AE-5 logosunda yer alan RGB aydınlatma Aurora Reactive Lighting yazılımı ile kontrol ediliyor. Kartın arka kısmında ise ışıkları yansıtan geometrik desenler yer alıyor. 16.8 milyon renk seçeneği sunan ses kartı ayrıca opsiyonel olarak 4 adet 30 santimetrelik şerit de sunuyor. Kullanıcılar kasalarındaki farklı noktaları bu şeritler ile süsleyebiliyor.

Sound Core3D ses işlemcisi barındıran ses kartı 122dB gücünde ESS ES9016K2M SABRE32 Ultra DAC yongası ile destekleniyor. Özel tasarım Xamp kulaklık amplifikatörü ise her kanalı ayrı olarak besleyebiliyor. Maksimum çözünürlük 32-bit/384kHz seviyesinde.

7.1 surround ses teknolojisinden sonuna kadar faydalanan kart oyunculara yönelik olarak da Scout Radar teknolojisi barındırıyor. Teknoloji sesin geldiği yönü oyuncuya en iyi şekilde yansıtıyor. Ürün fuar sonrasında satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5125 kez okundu.
27 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sound blasterx ae-5, creative ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim