Anlık Bildirim

Fitbit'in yeni akıllı saatinin final tasarımı belli oldu

Bünyesine Pebble ve Vector firmalarını katan Fitbit uzun süredir yeni akıllı saati üzerinde çalışıyor. İnternete sızan basın görseli, ürünün final tasarımını gösteriyor.

Fitbit'in yeni akıllı saatinin final tasarımı belli oldu Tam Boyutta Gör

Akıllı saat sektöründe daha büyük söz sahibi olabilmek isteyen Fitbit geçtiğimiz sene Pebble ve Vector firmalarını bünyesine katmıştı. Uzun süredir Pebble işletim sistemi üzerinde çalışmalarını sürdüren Fitbit, yıl sonuna doğru yeni bir akıllı saat çıkarmayı planlıyor. Yeni akıllı saat ile ilgili sızıntılar giderek artıyor. Son olarak ürünün tamamlanmış halinin basın görseli sızdırıldı.


Sızan basın görseline baktığımızda geçtiğimiz Mayıs ayındaki sızan saat görsellerinden pek de farkının olmadığını görüyoruz. Mayıs ayında sızan prototip ürünün üzerine bir kaç küçük tasarımsal değişiklikler yapılmış.

Fitbit'in yeni akıllı saati 2016'da piyasaya sürülen Blaze modeliyle benzer tasarım özellikleri taşıyor. Tıpkı o modeldeki gibi silikon kayış ve kare ekran çerçevesine yer veriliyor. Blaze, fiziksel ölçüleriyle kaba dururken Fitbit'in yeni akıllı saati şık ve ergonomik duruyor.

Fitbit'in yeni akıllı saatinin final tasarımı belli oldu Tam Boyutta Gör


Blaze modelinde sadece kalp atış sensörü yer alırken yeni modelde kandaki oksijen miktarını ölçen nabız oksimetresi, GPS, kalp hızı değişkenliği ölçer ve vücut hareketleri takibi için infrared sensör yer alıyor.


Cihazın 50 metre suya karşı dayanıklılık özelliği bulunacak. Eğer Pebble saatlerde olduğu gibi e-mürekkep ekran teknolojisi kullanılırsa haftalar süren batarya ömrü elde edilebilir. Bu teknolojinin kullanılıp kullanılmayacağı bilinmiyor.


Fitbit'in yeni akıllı saatinin yıl sonuna doğru satışa sunulması bekleniyor. Henüz saat hakkında detaylı bilgiler yok ancak gün geçtikçe saat hakkındaki bilgiler detaylanacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3728 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı saat, giyilebilir teknoloji ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim