Anlık Bildirim

Monster'dan mekanik klavyeli iki yeni notebook

Yerli notebook markalarından Monster Notebook, mekanik klavyeli iki yeni dizüstü bilgisayarını satışa sundu. Bundan böyle Tulpar T5 ve Abra A5 modellerini mekanik klavye seçeneği ile alabileceğiz.

Monster'dan mekanik klavyeli iki yeni notebook Tam Boyutta Gör

İstanbul menşeli Monster Notebook, mekanik klavyeli iki yeni oyun bilgisayarını satışa sundu. Monster ailesinin Tulpar T5 ve Abra A5 modellerini tam aydınlatmalı mekanik klavye seçeneği ile alabilmek mümkün.

Monster, Abra A5 v10.3’modelinin mekanik klavyeli versiyonu için 200 TL ek ücret istiyor. Tulpar T5 v14.3 modelinde ise mekanik klavye varsayılan olarak geliyor.

Hem Abra A5 hem de Tulpar T5, gücünü Intel Core i7-7700 HQ işlemcisinden alıyor. Ekran kartı olarak Abra A5 v10.3 modelinde GTX 1050Ti, Tulpar T5 v14.3 modelinde de GTX 1060 yer alıyor.

Mekanik klavyeler yapıları gereği oldukça dayanıklı olduklarından normal klavyelerden çok daha uzun kullanım ömrüne sahiptir. Ayrıca bu tip klavyelerde tuşların çalışması için sonuna kadar basmaya gerek olmadığı için, tuşlar mekanik olmayan klavyelere göre daha erken sinyal gönderir ve bu da oyunlarda avantaj sağlar. Mekanik klavyeler yalnızca oyun oynarken değil, yazı yazmak gibi uzun süre klavye kullanmayı gerektiren durumlarda da kullanım deneyimini zenginleştiren ve geliştiren donanımlardır.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim