Anlık Bildirim

Üretilen ilk Apple bilgisayarı Apple-1 açık artırmayla satılacak

Team Breker, ilk üretilen Apple-1 modellerinden birini açık artırmayla satacağını duyurdu. Sorunsuz bir şekilde çalışan bilgisayarın yaklaşık 320.000 dolara satın alınacağı tahmin ediliyor.

 

Üretilen ilk Apple bilgisayarı Apple-1 açık artırmayla satılacak Tam Boyutta Gör

Alman mezatçı Team Breker, Apple tarafından üretilen ilk bilgisayar modeli Apple-1’i açık artırmayla satışa sunacağını duyurdu. Mayıs ayında yeni sahibiyle buluşacak olan bilgisayar, sorunsuz bir şekilde çalıştığı bilinen 8 bilgisayardan birisi.

Team Breker tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple’ın kurulduğu ilk dönemlerde, 1977’de üretilmiş olan bilgisayar, satışa sunulan Apple-1 modelleri arasında en iyi korunmuş olanı. Açık artırmada, kusursuz bir şekilde çalışan bilgisayarın yanı sıra Apple’ın kurucuları Steve Wozniak ve Steve Jobs’tan kalan belgeler, devre diyagramları ve telefon görüşmesi notları da satılacak. Apple-1’in ve diğer tüm parçaların 320.000 dolar karşılığında satılacağı tahmin ediliyor.

Daha da yüksek fiyata satılabilir

Geçtiğimiz sene satışa sunulan Apple-1 “Celebration” 815.000 dolara alıcı bulmuştu. 2014 senesinde satılan çalışır durumdaki Apple-1 365.000 dolara, 2013 senesinde satılan Wozniak imzalı Apple-1 ise 671.000 dolara satılmıştı. Önceki dönemlerde satılan Apple-1 modellerinin bu kadar yüksek fiyata alıcı bulmayı başarması, Mayıs ayında yeni sahibine kavuşacak olan modelin de 320.000 dolardan çok daha yüksek bir fiyata satılabileceğini gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5430 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple-1, Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim