Anlık Bildirim

Yeni nesil HP Spectre 13 ve Spectre x360’ın Türkiye fiyatı belli oldu

HP Spectre x360 ve dünyanın en ince dokunmatik dizüstü bilgisayarı olma özelliği taşıyan HP Spectre 13'ün Türkiye lansmanı yapıldı. Ürünlerin çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı.

Yeni nesil HP Spectre 13 ve Spectre x360’ın Türkiye fiyatı belli oldu

HP Spectre ailesinin güçlü modelleri Spectre 13 ve Specre x360 yeni versiyonları yakın zamanda ülkemizde satışa sunulacak. Yeni ürünler, önceki HP Spectre modellerine göre yeni nesil işlemciler, daha uzun pil ömrü, daha şık tasarım ve daha parlak ekran özellikleri gibi yeniliklere sahip.

Dünyanın En İnce Dokunmatik Dizüstü Bilgisayarı: HP Spectre 13

İkinci nesil HP Spectre 13, dünyanın en ince dokunmatik dizüstü bilgisayarı olma özelliğini devam ettiriyor. 4K ekran, 8. Nesil Intel Coffee Lake işlemci ve daha yüksek ses veren hoparlör özelliklerine sahip. HP Spectre 13, sadece 10,4mm kalınlığı ile taşınabilirlik anlamında büyük kolaylık sunuyor.

HP Spectre 13’ün 4K çözünürlüğündeki ekranı Corning Gorilla Glass NBT teknolojisi ile korunuyor. Ekranda dokunmatik ekran teknolojisi bulunuyor. Cihazın hızlı şarj özelliği unutulmamış. Sıfırdan yüzde elliye kadar dolması yaklaşık 30 dakika sürüyor. Tam şarj ile ideal koşullar altında 11,5 saate kadar pil ömrü sunabiliyor.

HP Spectre x360

Katlanabilen ve dokunmatik kalem ile kullanılabilen HP Spectre x360, 4K ekran, 8. Nesil Intel Coffee Lake işlemci ve entegre gizlilik ekran teknolojilerine sahip. Windows Ink sertifikalı kalemi USB-C ile şarj edilebiliyor ve 15 saniyelik şarj ile 198 dakikalık kullanım süresi sunuyor.

Çıkış Tarihi ve Fiyat

Çeşitli donanımsal konfigürasyon ve renk seçeneklerine sahip HP Spectre 13 ve HP Spectre x360, 1 Kasım itibariyle Türkiye’de satışa sunulacak.

HP Spectre x360’ın başlangıç fiyatı 5999 TL ve HP Spectre 13’ün başlangıç fiyatı 7999 TL olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6377 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hp, hp spectre x360 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim