Anlık Bildirim

Acer kablosuz şarj özellikli ultra ince AIO masaüstü bilgisayarını duyurdu

Tayvan merkezli bilgisayar üreticisi Acer, şimdiye kadarki en ince ve en şık AIO masaüstü bilgisayarını duyurdu. Mobil cihazlar için kablosuz şarj imkanı sunan Aspire S24'ün tüm detayları haberimizde.
Acer, AIO (hepsi bir arada) masaüstü bilgisayar serisine yeni bir model eklediğini duyurdu. Şimdiye kadarki en ince ve en şık seçenek olarak lanse edilen Acer Aspire S24, ultra ince "şampanya-altın" çerçeveleri ile sadece 5.9 mm ekran kalınlığına sahip.
Acer, S24'ün estetik açıdan daha fazla öne çıktığını düşünüyor. Cihazın 178 dereceye kadar doğru renk verebilen 24 inç 1920x1080p IPS ekranı var. Acer ayrıca S24'ün tabanına bir kablosuz şarj istasyonu entegre etmiş. Kullanıcılar akıllı telefonlarını veya diğer Qi özellikli cihazlarını bu bölüme koyarak makine üzerindeki ekstra bir USB portunu işgal etmeden şarj edebilecekler.

Acer Aspire S24'ün fiyatı ne kadar?

S24, tek bir USB 3.1 Gen-1 Type-C portu, üç standart USB 3.1 Gen-1 portu ve bir USB 2.0 portuna sahip. Acer her ne kadar DisplayPort veya DVI-D gibi diğer ekran bağlantı seçeneklerinden bahsetmese bile S24'ün ikinci bir monitör için bir HDMI yuvası içerdiğini söylüyor.
Bilgisayarda ne yazık ki paylaşımsız bir ekran kartı yok. Grafik işleme kısmını cihazın 8. nesil Intel i5 8250U işlemcisindeki entegre Intel UHD 620 üstleniyor. Ayrıca makinede 2400 MHz hızında 12 GB DDR4 RAM (32 GB RAM'e kadar yükseltilebilir) ve depolama için 5400 RPM'de çalışan 1 TB HDD var.
Windows 10 Home işletim sistemiyle satışa sunulan Acer Aspire S24 şu anda ABD'de 899 dolar fiyat etiketiyle satın alınabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim