Anlık Bildirim

Amazon'un sesli asistanı Alexa ile çalışan akıllı klozet tasarlandı

Çılgın bir girişimci, Amazon'un dijital asistanı Alexa'yı kullanarak akıllı bir klozet geliştirdi. Hijyenik bir dünya vaadeden klozet ses komutlarına göre çalışıyor.
Akıllı telefonlardan, akıllı evlere doğru yol aldığımız şu süreçte artık akıllı tuvaletler de konuşulmaya başlandı. Girişimciler, insanların tuvalette sesli komutlar kullanarak işlerini görmesinin hem daha hijyenik olacağının, hem de modern dünyanın gereklerinden biri olduğu görüşünde.
ABD merkezli Kohler Company, 2018 yılında akıllı tuvalet modellerinin satışına başlayacağını duyurmuştu. Amazon'un sesli asistanı Alexa ile çalışan bu akıllı tuvaletlerin en ucuzunun 7.500 dolar fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.

Çılgın girişimcinin akıllı klozet maliyeti sadece 750 dolar

Akıllı klozet için bu kadar maliyetin fazla olduğunu düşünen çılgın bir girişimci, sadece 750 dolara kendi akıllı klozetini tasarladı. Amazon'un sanal asistanı Alexa'nın entegre edildiği klozet, sesli komutlarla çalışıyor. Videoda gördüğünüz üzere hiç de fena görünmüyor! Eğer siz de bu akıllı klozetin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız, buraya tıklayarak detayları öğrenebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim