Anlık Bildirim

BRAUN dünyanın en romantik hediyesini buldu!

Yeni 9’u 1 Arada Erkek Bakım Kiti ile Braun, erkeklerin, istedikleri sakal tıraşına kolayca sahip olmalarını sağlarken, Sevgililer Günü’nü de yeni baştan şekillendiriyor.
Mississippi State Üniversitesi tarafından yapılan araştırmalara göre sakal, içerisindeki bileşenler sayesinde tüm bitkiler için besleyici özellik taşıyor.
Yani, eğer sakalınızı kesip, bir çiçeğin toprağına ekerseniz, sakalınız çiçeği besliyor, büyütüyor. En klişe Sevgililer Günü hediyesi olarak anılan çiçek, içerisinde sevgiliden bir parça ile büyüyerek, dünyanın en romantik hediyesi haline geliyor! Yeni 9’u 1 Arada Erkek Bakım Kiti ile Braun, erkeklerin, istedikleri sakal tıraşına kolayca sahip olmalarını sağlarken, Sevgililer Günü’nü de yeni baştan şekillendiriyor. Braun tüm aşıklara, Aşkın Çiçek Açsın diyor!

Ünlü İsimler Sakallarını Çiceklere Dönüştürdü
Sanat ve internet dünyasından ünlü isimler de bu romantik etkinliği kaçırmadılar. Şarkıcı & Oyuncu Cem Belevi, oyuncu Bora Cengiz, internet fenomeni Serhat Osman Karagöz, fotoğrafçı Serkan Demirci ve iki ünlü Youtuber; Uras Benlioğlu ve Cem Korkmaz da sevgilileri için 1 Şubat’ta Cevahir Teknosa Mağazası’nda gerçekleşen davette, sakal tıraşı oldular ve sakallarını saksılara ekerek, 14 Şubat süprizlerinin büyümesini beklemeye başladılar .

Sevgililer Günü Özel Paketleri Teknosalarda
Böylesine güzel bir hediye, yalnızca bir gün ulaşılabilir olmasın diye, içerisinde Yeni Braun 9’u 1 Arada Erkek Bakım Kiti ve büyümeye hazır bir çiçek bulunan Sevgililer Günü özel paketleri, 14 Şubat’a kadar Cevahir, Bayramoğlu ve Maltepe Teknosa mağazalarında satışa sunulacak. Dileyenler Teknosalardan bu Braun Erkek Bakım Kiti MGK serisini satın alarak, kendi özel çiçeklerini, Yeni Braun 9’u 1 Arada Erkek Bakım Kiti ile tıraş ettikleri sakallarıyla besleyip, büyütebilecekler.

Çiçekler Sahipleriyle Buluşacak
Ve Sevgililer Günü geldiğinde, şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş bir hediye, içerisinde hem sevgi hem de sevgili barındıran bir çiçek, aşkla büyüyerek, dünyanın en romantik hediyesi olacak. 14 Şubat’ta, Braun ile şekillendirilmiş sakallar, bir kez daha sevgililerin yüzünü güldürecek.
Yeni çıkan Braun Erkek Bakım Kitleri ile ilgili detaylı bilgiyi buradaki bağlantıdan edinebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim