Anlık Bildirim

DJI Phantom 5 sızdırıldı

DJI Phantom 5 modeli önceki versiyondan tasarım anlamında çok farklı görünmüyor. Bu kez kamerada değiştirilebilir lensler var. İşte DJI Phantom 5 özellikleri ve fiyatı

Çinli DJI’ın en beğenilen Drone serisi Phantom bu yıl beşinci kez sahneye çıkmaya hazırlanıyor. DJI Phantom 5 modeline ait ilk görseller ve detaylı özellikler internete sızdırıldı.

DJI Phantom 5 özellikleri ve fiyatı

DJI Phantom 5 görüldüğü kadarıyla bir önceki modele göre önemli tasarım farklılıkları içermiyor. 40cm x 22cm x 32cm şeklinde ölçülere sahip olan Drone modeli 3.85Kg civarında bir ağırlık arz ediyor.

DJI Phantom 5 saatte 88.5Km civarında bir hıza ulaşabiliyor. En yüksek uçuş mesafesi ise 7Km olarak belirlenmiş. Tek şarj ile cihazı 33 dakika boyunca kullanmak mümkün.

Phantom 4 modelinde olduğu gibi 1 inçlik bir CMOS sensör ile gelen cihazı farkı ise değiştirilebilir bir lens bağlantısına sahip olması. Yeni DL-M lens yuvası sayesinde 15mm, 24mm, 35mm ve 50mm DL-M lens takmak mümkün oluyor. Henüz DJI Phantom 5 modelinin ne zaman tanıtılacağı açıklanmadı ancak 1600$ fiyat etiketine sahip olduğu ifade ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim