Anlık Bildirim

Sadece yazı yazmak isteyenler için FreeWrite Traveler

Bilgisayarda sürekli yazı yazman zorundaysanız ve ekranda sizi rahatsız edecek hareketlilikler yaşanıyorsa FreeWrite Traveler alternatif olabilir. FreeWrite Traveler özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Bir dönemin çok popüler olan daktiloları analogdan dijitale terfi etse de zamana karşı duramadı ve yerini bilgisayarlara bıraktı. Yine de sadece yazı yazmak isteyenler için farklı yazım klavyeleri piyasada mevcut. FreeWrite Traveler hafif bir alternatif sunmak istiyor.

FreeWrite Traveler özellikleri ve fiyatı

Indiegogo platformu üzerinde destek arayan FreeWrite Traveler aslında elektronik mürekkep ekranlı bir daktilo olarak gösterilebilir. Tam boy klavye rahat bir tecrübe sunarken elektronik ekran da gözleri yormuyor. Ayrıca enerji tasarrufu da sağlıyor.

Yazı yazma dışında basit görseller de oluşturabileceğiniz FreeWrite Traveler birden fazla doküman oluşturma ve saklama imkânı sunuyor. Ayrıca WiFi üzerinden Dropbox, Google Drive gibi servislerle de senkronize etmek mümkün. Böylece asıl bilgisayarınızda düzenleyebiliyorsunuz.

Bu tarz cihazlara dikkat dağıtmayan daktilo tabiri kullanılıyor zira günümüzde bilgisayar ile yazı yazarken dikkati dağıtacak pek çok bildirim veya sistem uyarıları ekrana geliyor. Freewrite Traveler ise sadece ve sadece yazı yazmaya yarıyor.

Girişim daha önce de FreeWrite adında bir cihaz geliştirmişti ancak tasarımı piyasadaki diğer ekranlı klavyelere benziyordu. FreeWrite Traveler bu açıdan biraz daha farklılaşıyor. Ürün 279$ bağış gerektiriyor. Eğer başarılı olursa 599$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim