Anlık Bildirim

Samsung, akıllı buzdolabı alanında çok sayıda yeni modelle atak yapıyor

Samsung, akıllı buzdolabı sektörüne ilgi duyan bir üretici. Bu sene de yine çok sayıda modelle akıllı buzdolabı sektöründe iddialı olmak istiyor. Detaylı bilgiler haberimizde.
Akıllı buzdolapları, Samsung'un ilgi gösterdiği bir alan. Buzdolabında WiFi gibi çok sayıda özelliğe gerek olup olmadığı çoğu tüketici arasında hala tartışmalı olsa da Samsung geçen seneki akıllı buzdolabı satışlarından memnun olacak ki 2017'de 6 farklı akıllı buzdolabı modeli piyasaya sürüyor. Yeni çıkacak bu 6 modelle birlikte Samsung'un toplam 10 farklı akıllı buzdolabı modeli olmuş olacak. Bu modeller oldukça çeşitlilik gösteriyor: 3 kapılı modeller, 4 kapılı modeller, 4 kapı - 2 donduruculu modeller gibi kombinasyonlarda.
Ayrıca bu yeni çözümler, önceki işletim sisteminin güncellenmiş versiyonu olan Family Hub 2.0'a sahip olacak. Bu yeni versiyonda herkes kendine özel profil oluşturabilir, hatta bu profile avatar bile eklenebiliyor. Bu profil sayesinde buzdolabınızın 21.5 inçlik dokunmatik LED ekranı üzerinden fotoğraf, takvim ve el yazısı notlar paylaşabiliyorsunuz. 
Önceki modellerde olduğu gibi, Tizen kullanan bu akıllı buzdolapları, kapısını her açtığınızda içerinin fotoğrafını çekerek eksik gıdaları tespit etmenize ve "Groceries by MasterCard" isimli uygulamayla satın almanıza yardımcı olabiliyor. AllRecipes kullanan uygulamasıyla Amazon Alexa üzerinden alınan yemek tariflerini okuyabiliyor. Ayrıca, Spotify, GrubHub ve Glympse gibi uygulamaları da çalıştırabiliyor. Sesli komut uygulamalarıyla, hava durumunu sorabiliyorsunuz, alışveriş listenizi düzenleyebiliyorsunuz ve diğer uygulamaları çalıştırabiliyorsunuz
Samsung şimdilik gelecek modellerin listesini, fiyatlarını ve soğutma gücü vb. buzdolabına özgü özelliklerini açıklamadı. Geçen sene mayıs ayında piyasaya sürülen modelin 6000 dolar (21 500 TL) olduğunu hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim