Anlık Bildirim

Samsung'dan yapay zeka tabanlı çamaşır makinesi

Yapay zeka artık evimizdeki beyaz eşyaları da kontrol etmeye başlıyor. Samsung’un yeni çamaşır makinesi yapay zeka desteği ile çamaşırlarınızı çok daha kısa sürede yıkıyor.

Son dönemde akıllı telefonlarda karşımıza daha çok çıkmaya başlayan yapay zeka yardımcıları artık beyaz eşya sektörüne de el atıyor. Samsung yapay zeka teknolojileri ile desteklediği yeni çamaşır makinasını duyurdu.

Önemli teknolojiler

IFA 2017 fuarında sahne alan EcoBubble serisi WW8800M çamaşır makinesi, yapay zeka teknolojilerini kullanarak önemli avantajlar sağlıyor. Örneğin QuickDrive teknolojisi çamaşırların niteliğine göre algılama yaparak tam dolu iken 70 dakikalık süreyi 39 dakikaya indiriyor. Süre azalmasına rağmen yıkama performansı ve enerji verimliliğinde kayıp yaşanmıyor.

Laundry Recipe özelliği ise yüklenen çamaşırların kirlilik seviyesini veya hangi programın ne kadar uygun olduğunu yapay zeka ile analiz ederek kullanıcısına bildiriyor. Bu özellik mobil uygulama üzerinden yönlendiriliyor.

Diğer taraftan yine mobil uygulama üzerinden programları zamanlamak, yıkama durumunu takip etmek veya problem olduğunda bildirim almak gibi özellikler mevcut. Çamaşır makinesinin ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmadı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim