Anlık Bildirim

Photoshop veya Illustrator değil Excel kullanarak sanat eseri yapıyor

Japon sanatçı Tatsuo Horiuchi, Photoshop veya Illustrator gibi profesyonel yazılımlarla değil sadece Microsoft Excel'i kullanarak hayranlık uyandıran sanat eserleri ortaya çıkarıyor.
Herhangi bir yazılımı tamamen ve doğru bir şekilde kullanmak başlı başına bir beceri gerektirir. Bazı kişiler belirli yazılımları kullanarak beklentinin çok ötesinde performans sergileyebiliyor. Örneğin Windows'la birlikte gelen basit Paint programıyla nasıl efsanevi çizimler yapılabildiğini görmüştük.
Japonya'da yaşayan 77 yaşındaki Tatsuo Horiuchi, Microsoft Excel'i kullanarak hayranlık uyandıran çalışmalar yapıyor. Aşağıdaki "Great Big Story" videosunda, Horiuchi'nin çarpıcı sanat eserlerini elektronik tablo yazılımını kullanarak nasıl yaptığını görebilirsiniz. Anlatılana göre Excel'i seçmesinin nedeni çizim programına para ödemek istememesi. Horiuchi bunun yerine bilgisayarında var olan bir programı kullanmayı seçmiş.

Profesyonel grafik yazılımı değil sadece Excel!

Ortaya çıkan eseler muhteşem görünüyor ve açıkçası bunların Excel'de yapıldığını bilmeyenler Photoshop veya Illustrator gibi profesyonel yazılımlar kullanıldığını düşünebilir. Şüphesiz ki bu hikaye, sanatsal vizyona sahip kişilerin ellerindeki mevcut imkanlarla istenilen sonuçlara ulaşmanın bir yolunu bulabileceğini ortaya koyuyor. Ayıracak birkaç dakikanız varsa videodaki mini belgeseli izlemek isteyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7067 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
photoshop, resim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim