Anlık Bildirim

Google'ın Yedekleme ve Senkronizasyon uygulaması yayında

Google, bilgisayarlar için Yedekleme ve Senkronizasyon uygulamasını yayınladı. Kullanıcılar uygulama sayesinde bilgisayarlarındaki dosyaları Google Drive'a yükleyebilecek veya buluttan indirebilecek.

Google'ın Yedekleme ve Senkronizasyon uygulaması yayında Tam Boyutta Gör
 

 
Google, bilgisayarlar için Yedekleme ve Senkronizasyon uygulamasını yayınladı. Uygulama Mac ve PC platformları için kullanılabilir durumda. Kullanıcılar uygulama sayesinde bilgisayarındaki, USB aygıtlarındaki ve SD kartlarındaki dosyaları buluta yükleyebilecek. Buluttaki dosyalarını da bilgisayarına indirebilecek.
 

Uygulama oldukça pratik çalışıyor. Öncelikle Gmail hesabınızla giriş yapıyorsunuz. Daha sonra bilgisayarınızdaki hangi klasörlerin Google Drive'a kopyalanacağını, son olarak da Google Drive'dan hangi klasörlerin senkronize edileceğini seçiyorsunuz. Geri kalan işlemleri Google otomatik olarak yapıyor.

 

Dilerseniz fotoğraf ve videolarınızı uygulama üzerinden Google Fotoğraflar'a yükleyebiliyorsunuz. Eğer görsellerinizi Google'ın sıkıştırma yöntemini seçerek yüklerseniz sınırsız sayıda görsel atılabiliyor.


 

Yedekleme ve Senkronizasyon uygulamasından önce bilgisayarlar için Google Drive ve Google Fotoğraflar adında iki uygulama bulunuyordu. Bu uygulamalar hem karmaşık yapıda hem de birbirlerinden bağımsız çalışıyorlardı. Google, mantıklı bir hamle yaparak iki uygulamayı pratik bir yapıda birleştirmiş. Uygulamayı kaynaktaki linkten Mac ve PC için indirebilirsiniz.
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim