Anlık Bildirim

LibreOffice 5.1 indirmeye sunuldu

Microsoft Office yazılımına alternatif arayanların ilk tercihlerinden olan Libre Office, 5.1 sürümüyle kullanıcı arayüzünü pratik olması amacıyla yeniden organize ediyor.

Alternatif Ofis yazılımları arasında en beğenilenlerden birisi olan LibreOffice, tamamen yeniden elden geçirilmiş kullanıcı arayüzü barındıran 5.1 sürümüyle indirmeye sunuldu. Yayınlandığı günden bu yana 120 milyon indirme rakamını geride bırakan yazılım, hem son kullanıcı hem de kurumlar tarafından tercih ediliyor. 


Document Foundation tarafından yapılan duyuruda, yeni kullanıcı arayüzünün, en çok kullanılan özelliklere daha hızlı ve daha pratik bir şekilde erişim sağladığı açıklandı. Arayüzde yeni ikonlar, yeni menüler ve kullanıcının alışkanlıklarına bağlı olarak yeniden konumlanan menü komutları sunuyor. 

Libra Office 5.1 sürümünde ayrıca, çeşitli dosya formatlarına olan uyumluluk geliştirildi ve Apple Keynote 6, Microsoft Write, Gnumeric gibi yazılımlar için içe/dışa aktarma gibi yeni filtreler de eklendi. Sharepoint, Google Drive ve Alfresco platformlarındaki uzak içeriklere, Dosya menüsü üzerinden kolayca erişilebiliyor. Yazılımı bu linkten indirebilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7000 kez okundu.
16 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, libreoffice 5.1 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim