Anlık Bildirim

Microsoft, Office 365 aboneleri için aygıt yükleme limitini kaldırdı

2 Ekim'den itibaren, Office 365 Ev kullanıcıları artık beş kullanıcı arasında 10 cihazla sınırlı olmayacak ve Office 365 Kişisel abonelerinin ise bir bilgisayar ve bir tablet sınırı olacak.
Microsoft, Office 365 uygulama yükleyenen cihazların limitini kaldırıyor. 2 Ekim tarihinden itibaren, Office 365 Ev kullanıcıları artık 5 kullanıcıya 10 cihaz sınırıyla karşılaşmacak, ancak, yalnızca beş cihazda aynı anda oturum açabilirsiniz. Ayrıca, Office 365 Kişisel abonelerin bir bilgisayar ve bir tablet hakkı olacak.  
Ev kullanıcıları, bir başkasının verimlilik paketini kendi hesabından kullanmasına izin verebilecekler.

Microsoft, abone başına lisans sayısını beşten altıya çıkardı 

Önceden, aboneliğinizi Office web sitesindeki hesap sayfasından yapmak zorundaydınız. Şu andan itibibaren Microsoft hesap ayarlarınızdan yönetebilirsiniz. Başka bir deyişle, aboneliğinizi diğer Microsoft servisleriniz ve ayarlarınızla aynı yerden yönetebileceğiniz anlamına gelir. Tüm bu güncelleştirmeler Office 365'i biraz daha kullanıcı dostu yapıyor ve ayrıca Office 365 Ev abonelik planına ek bir kişi ekleyen kişiler için kişi başına düşen ücret azalmış oluyor.
Ülkemizdeki güncel fiyatlar ise şöyle: Office 365 Ev'in 1 yıl için ücreti 329,99 TLOffice 365 Bireysel'in 1 yıl için ücreti 249,99 TLOffice PC Ev ve Öğrenci 2016'nın 1 yıl için ücreti 499,99 TL. Ürünlerin detaylarını bu adresten kontrol edebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim