Anlık Bildirim

Photoshop'un yeni özelliğiyle gökyüzünü değiştirmek çocuk oyuncağı haline geliyor

Adobe popüler grafik ve fotoğraf düzenleme yazılımı Photoshop'a yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor. Yakında fotoğraflardaki gökyüzünü değiştirmek çok basit hale gelecek.

Photoshop'un yeni özelliğiyle gökyüzünü değiştirmek çocuk oyuncağı haline geliyor Tam Boyutta Gör

Adobe MAX konferansı bu yıl 20-22 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinliğe sayılı günler kala şirket ilgi çekici paylaşımlar yapmaya başladı.

Adobe'nin YouTube kanalında, Photosop'a eklenen yapay zeka (AI) tabanlı Sky Replace (Gökyüzü Değiştirme) özelliğini gösteren bir video yayınlandı.

Söz konusu araç makine öğrenimi teknolojisiyle görüntünün arka ve ön planını otomatik olarak tanımlayabiliyor. Daha sonrasında ise nesneleri maskeleyerek gökyüzünü ayırıyor.

Renk sıcaklığını gökyüzüne uyduruyor

Bu işlemler tamamlandıktan sonra kütüphaneden alternatif bir gökyüzü görseli seçebileceğiniz gibi kendi gökyüzü fotoğrafınızı da ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca renk düzeltmesi yapabilir, arka planın konumunu değiştirebilirsiniz.

Photoshop'un yeni özelliğiyle gökyüzünü değiştirmek çocuk oyuncağı haline geliyor Tam Boyutta Gör

Sky Replace aracının şahane yanlarından biri de tüm görüntünün renk sıcaklığını gökyüzüne uyacak şekilde otomatik olarak ayarlayabilmesi. Adobe, yeni özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağını açıklamadı. Muhtemelen bunu Adobe Max konferansı sırasında öğreneceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim