Anlık Bildirim

2016 yılında internette 1 dakika içerisinde neler oldu?

Her geçen yıl hızla yükselen internet kullanımı sonucu mevcut veri trafiğinde de önemli artışlar meydana geldi. Peki 2016 yılında 60 saniye içerisinde internette neler oldu dersiniz?
Geçtiğimiz yıllara oranla mobil internet kullanımının daha da yaygınlaşmasıyla birlikte artık sanal dünyaya istediğimiz yerden anında erişim sağlayabiliyoruz. Özellikle Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal ağların yanı sıra mail ve mesajlaşma trafiği de muazzam seviyelere gelmiş durumda.
Kullanıcılar profillerinde fotoğraf ve video paylaşırken, YouTube ve Netflix gibi platformlarda milyonlarca içerik izliyorlar. Online alışveriş cephesinde de önemli değişimler meydana gelirken, 1 dakika içerisinde Google’da milyonlarca arama gerçekleştiriliyor.
Şunu da unutmamak gerekiyor ki ülkemiz internet kullanıcılarının uzun süredir şikayetçi oldukları Adil Kullanım Kotası uygulaması, Türkiye’deki bağlantı kalitesini önemli oranda etkiliyor. Belirli veri miktarını aştıktan sonra hızın düşürülmesi, görüntülenen içerik oranlarının da paralel şekilde gerilemesine sebep oluyor. Şüphesiz bu kısıtlamalar kalkarsa açıklanan veriler bizler için çok daha anlamlı olacaktır.

Peki 2016 yılında internette 1 dakika içerisinde neler oldu? Gelin birlikte bakalım…

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4093 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, İnternet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim