Anlık Bildirim

Beyaz Saray'ı artık 360 derecelik sanal turla gezebilirsiniz

ABD devlet başkanlarının Washington'da bulunan resmî ikametgâhı Beyaz Saray'ı artık 360 derecelik sanal turla ziyaret ederek Durum Odası'ndan Oval Ofis'e kadar uzanan en ikonik odaları gezebilirsiniz.
Hiç kendinizi ABD'deki iktidar koridorlarında dolaşırken hayal ettiniz mi? Eğer cevabınız evetse şimdi yeni hizmete sunulan Beyaz Saray resmi sanal gerçeklik turuna katılmak isteyebilirsiniz.
Oculus Rift, Gear VR ve web üzerinde geçerli olan bu VR (sanal gerçeklik) deneyimiyle aslında görev süresini tamamlayan Başkan Barack Obama ve First Lady Michelle'in önderliğinde gerçekleşen bir sanal tura katılıyorsunuz.
Eğer bir web tarayıcısı üzerinden takip ediyorsanız Facebook'a yüklenen diğer 360 derecelik videolar gibi, tıklayıp sürükleyerek etrafınıza bakabilirsiniz. Ancak, istediğiniz herhangi bir odaya giremiyorsunuz, tura bağlı kalmanız gerekiyor.
Sekiz dakikadan biraz uzun süren video, Başkanlık Evinde, Durum Odası'ndan Oval Ofis'e kadar uzanan en ikonik odaların bir kısmını gezebilmenizi sağlıyor. Videoyu yapan Félix & Paul Studios'un arkasındaki isimler, gelecekte daha uzun bir versiyon yapmayı planladıklarını söylüyorlar. Beyaz Saray'da 360 derecelik sanal tura çıkmak için buraya tıklayarak ilgili sayfaya erişebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4583 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
video, 360 derece ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim