Anlık Bildirim

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2018'de elektrikler kesildi

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olarak gösterilen ve teknoloji devlerinin katıldığı CES 2018'de elektrik kesintisi yaşandı. Bir hayli ironik olan bu olay uzun bir süre unutulmayacaktır.

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2018'de elektrikler kesildi Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES fuarında dün gece elektrik kesintisi yaşandı. Yoğun yağmur yağışının neden olduğu bir sorundan dolayı fuar alanı karanlığa gömüldü.

Robotların, otonom otomobillerin, uçan taksilerin ve yapay zeka teknolojilerinin sergilendiği fuarda elektriklerin kesilmesi bir hayli ironik oldu. Çarşamba günü yerel saatle 11.15’te Las Vegas’ta geniş çaplı kesinti meydana geldi. Acil durum aydınlatması ve kablosuz internet bağlantısı haricinde her şeyin enerjisi kesildi. Kesinti yaklaşık 3 saat sürdü.

Las Vegas, yaklaşık 3 aydır yağış görmüyordu. Fuarın başlamasıyla birlikte şiddetli bir yağış bastırdı. Fuarın ikinci gününde çatıdan sızan yağmurdan zarar gören Google fuarda kendine ayrılan bölümü ziyarete kapatmak zorunda kalmıştı.

Yoğun yağmurdan etkilenen Las Vegas’ta ziyaretçiler fuar dışında büyük sıkıntı yaşadı. Şehir içi ulaşımda trafik sıkıntısı yaşandı.

Arkasında büyük organizatörlerin olduğu ve dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı olarak gösterilen CES 2018'de böyle bir amatörlüğün yaşanması bir hayli ilginç.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4014 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
teknoloji, elektrik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim