Anlık Bildirim

Ford'un kamyonet emojisi gelecek yıl telefonlarımıza gelebilir

ABD merkezli otomotiv devi Ford'un geliştirdiği yeni kamyonet emojisi, önümüzdeki yıl kullanıma sunulabilir. Şirket konuyla ilgili olarak Evrensel Kod Konsorsiyumu'na başvurdu.
Otomotiv şirketi Ford, kendi geliştirdiği kamyonet emojisini Evrensel Kod Konsorsiyumu'na önerdi ve önümüzdeki yıldan itibaren tüm mobil platformlarda kullanılması bekleniyor.

Ford'un pazarlama kampanyası

Kamyonet (Pickup) emojisi özellikle Ford'un bu kategoride pazar lideri olmasını simgeliyor. Pikap olarak da adlandırılan bu kamyonetler otomobil üreticileri için daha karlı ve şirketler tüketicileri bu kategoriye itebilmek adına çeşitli girişimlerde bulunuyorlar. Buna paralel olarak Ford da konunun Bryan Cranston tarafndan anlatıldığı bir reklam filmi çekti.

Evrensel Kod Konsorsiyumu emojiye ilk onayını verdi ancak bu kamyonet emojisinin bir sonraki karakter setine dahil edilip edilmeyeceği henüz kesinlik kazanmadı. Zira Konsorsiyum hangi karakterlerin emojiler arasına ekleneceğine henüz karar vermiş değil. Ford'un bu pazarlama kampanyasının Konsorsiyum tarafından ters tepme ihtimalinin olacağı da belirtiliyor. Şimdilik mavi bir kamyonet olan bu emojinin ilerleyen süreçte kesin halini alacağını da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim