Anlık Bildirim

Gmail artık telefon numarası ve adresleri de linke dönüştürecek

Google'ın popüler e-posta servisi Gmail bundan böyle telefon numaraları ve adresleri linke dönüştürerek kullanıcılarına kolaylık sağlayacak. Yenilikle ilgili detaylar haberimizde...
Dünyanın en çok kullanıcıya sahip e-posta servislerinden biri olan Gmail, kullanıcılarının zamandan tasarruf etmelerini sağlayacak yeni bir özellik sunmaya başladı. Artık mailinize gelen adres veya telefon numaraları, tıpkı mail adreslerinde olduğu gibi otomatik olarak linke dönüştürülecek.
Size gelen e-postada yer alan bir adrese tıklayarak direk Google Haritalar'a gidebileceğiniz gibi, telefon numaralarına tıklayarak direk arama işlemi başlatabileceksiniz. Söz konusu güncelleme Android, iOS ve Gmail web sürümünde kullanıma sunulmuş durumda.
Arama devi bu güncellemenin kullanıcılara zaman kazanma konusunda yardımcı olacağını umuyor. Son derece faydalı olan bu işlevin diğer pek çok e-posta servisinde yıllardır varlığını sürdürdüğünü belirtelim. Google'ın yaptığı açıklamaya göre, bu özelliğin tüm kullanıcılara ulaşması maksimum üç gün sürecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim