Anlık Bildirim

Gmail'in web arayüzü sonunda yeni bir tasarıma kavuşuyor

Arama devi Google, uzun süredir aynı tasarımla hizmet veren Gmail'in web arayüzünü yeniden tasarlıyor. Popüler e-posta hizmeti önümüzdeki haftalarda yeni bir görünüme kavuşacak...
Google, G Suite müşterilerine Gmail'in web arayüzünü yenileyeceğine dair bir e-posta gönderdi. Arama devi yeni tasarıma ek olarak kullanıcılara sunulacak yeni özelliklerin bir kısmına da açıklık getirmiş durumda.
Bundan böyle Google Takvim’e doğrudan Gmail arayüzünden erişmek mümkün olacak. Outlook müşterileri muhtemelen buna çok sevineceklerdir. Ayrıca e-postalarınızı erteyelebileceksiniz, böylece belirlediğiniz bir süre sonra gelen kutunuzda yeniden gelmiş gibi ortaya çıkabilecekler.
iPhone veya Android kullanıcılarına sunulan akıllı yanıt özelliği artık Gmail.com'da da geçerli olacak. Yani aldığınız e-postanın içeriğine göre önerilen yanıtları kullanarak iletileri cevaplayabileceksiniz.

Materyal Tasarım diline sahip bir arayüz geliyor

Son olarak Google'ın e-postalarınızı, internete bağlı olmadan da erişebilmeniz için bilgisayarınızda saklayabileceğiniz yeni bir yöntem üzerinde çalıştığını da belirtelim. Arama devi henüz yeni tasarımın ekran görüntülerini paylaşmadı (yukarıdaki görsel konsept tasarımdan alıntıdır).
Bildiğiniz üzere Gmail’in web arayüzü yıllardır aynı. Popüler e-posta hizmeti muhtemelen Google’ın Materyal Tasarım diliyle makyajlanmış yeni bir arayüzle karşımıza çıkacak. Arama devinin e-postasına göre, G Suite müşterileri ve normal Gmail kullanıcılarının yeni Gmail'e erişebilmeleri için önümüzdeki haftalarda başlatılacak erken benimseme programına dahil olmaları gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim