Anlık Bildirim

Lego'dan tüfek yapıp Instagram'da paylaşan lise öğrencisi tutuklandı

San Diego'da yaşayan 14 yaşındaki bir lise öğrencisi, Lego'dan AR-15 tarzı saldırı tüfeği yapıp tehdit mesajı ile Instagram'da yayınladı. Ardından da terör tehdidi şüphesiyle tutuklandı.
Okullarda yaşanan terör saldırıları ile başı dertte olan ABD işi oldukça sıkı tutmaya başladı. Haberimize konu olan olay bunun adeta bir göstergesi. San Diego'da yaşayan bir lise öğrencisi Lego'dan AR-15 tarzı bir saldırı tüfeği yaptı ve bunu Instagram hesabında "Yarın okula gelme." mesajı ile paylaştı.

ABD'nin okullarda yaşanan terör saldırılarıyla başı dertte

Bu paylaşımın ardından ismi açıklanmayan 14 yaşındaki lise öğrencisi Lemon Grove'daki evine baskın yapılarak tutuklandı. San Diego Polis Departmanı yaptığı açıklamada, bunu bir terör tehdidi olarak gördüklerini ve hiçbir ihbarı göz ardı edemeyeceklerini belirttiler. Ayrıca açıklamaya ek olarak öğrencinin av tüfeklerine erişiminin olduğu da söylendi.
Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Parkland kentindeki Marjory Stoneman Douglas Lisesi'ne bir terör saldırısı yapılmış, 17 kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralanmıştı. Saldırganın aynı okuldan mezun olan 19 yaşındaki Nikolas Cruz olduğu belirlenmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22938 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ABD, tüfek ve
3 etiket daha terör lego Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim