Anlık Bildirim

Netflix videoları artık SD karta indirilebiliyor

Netflix’in Android uygulamasına gelen yeni güncelleme sayesinde kullanıcılar artık offline görüntüleme için videolarini hafıza kartına kaydetme imkanına kavuştu.
1997 yılında kurulmuş olan günümüzün popüler medya sağlayıcısının Android cihazlar için olan uygulamasına gelen güncelleme ile artık kullanıcılara indirmek istedikleri içerikleri dahili depolama alanına mı yoksa SD karta mı indirmek istedikleri sorulacak. Bunun yanı sıra birden çok hafıza kartına da indirme yapılabilecek.

Amacına Uygun Kullanım İçin Kısıtladık 

Tabi bu özelliğe bazı kısıtlamalar da getirilmiş. Örneğin eş zamanlı indirme sayısında ve hafıza kartınızda ne kadar medyayı offline görüntüleme için saklayabileceğiniz gibi bazı hususlarda kısıtlamalar mevcut. Bununla birlikte indirilen içerikler yalnızca indirilen cihazda oynatılabilecek. Farklı cihazlara dosyaların paylaşılması engellenmiş. Son olarak firmanın temsilcisi bu tür kısıtlamaların, getirilen yeni özelliğin amacına uygun kullanılmasını sağlamak için yapıldığını belirtti. Uygulamanın mağaza sayfasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim