Anlık Bildirim

Playstation Fortnite için cross platformu desteği geliyor

Fortnite Playstation için cross platformu desteği geliyor. Artık Playstation 4 kullanıcıları eski hesaplarını oyuna entegre edebilecek ve farklı platformlardaki kullanıcılar ile oyun oynayabilecekler.
Playstation’ın cross platformu engeli uzun zamandır pek çok Fortnite oyuncusunun canını sıkan bir konuydu. Sony, bu engeli kaldırmamakta bir hayli ısrar ediyordu ancak Playstation Fortnite oyuncularının yoğun isteği ve tepkisi üzerine nihayet bu tutumunu bırakarak Playstation’a cross platformu desteğini getirmeye karar verdi.
Sony geçtiğimiz günlerde PlayStation Blog‘da yapmış olduğu duyuru ile Fortnite için cross-platform desteğinin yakın zaman içerisinde kullanıma sunulacağını duyurmuştu. Bugün ise cross platformu desteği için bir beta sürüm kullanıma açıldı. 
İlk olarak PlayStation Fortnite için yayınlanan cross-platform desteği ile artık PlayStation 4 kullanıcıları Android, iOS, Nintendo Switch, Xbox One, PC ve Mac platformlarındaki kullanıcılar ile oyun oynayabilecek hem de eski hesaplarını oyuna entegre edebilecekler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim