Anlık Bildirim

Pornhub kendi VPN servisini başlattı

Yetişkinlere yönelik içerikler sunan Pornhub, ücretsiz VPN servisini başlattığını açıkladı. VPNhub adı verilen servis tüm platformlarda kullanıma sunuldu. Uygulamanın tüm detayları haberimizde.

Pornhub kendi VPN servisini başlattı Tam Boyutta Gör

Çevrimiçi gizliliğimizin her geçen gün daha da tehlikeye girdiği artık bir sır olmaktan çıktı. İnternette attığımız her adımın izlenip, kaydedildiği bir dönemdeyiz ve Cambridge Analytica skandalı da bunun canlı bir örneği. İnternetin en büyük yetişkin sitelerinden Pornhub, gizliliği birinci planda tutan kullanıcılar için kendi VPN servisini başlattığını duyurdu.

Pornhub kendi VPN servisini başlattı

VPNhub mobil platformlarda ücretsiz

VPN servisleri yaşadığımız bu gizlilik tehlikesine karşı mücadele etmemizi sağlarken, kullanımları uzun vadede maliyetli olabiliyor. İnternet dünyasının en büyük yetişkin içerik sağlayıcısı Pornhub, gizliliğe önem veren kullanıcılar için, kısmen ücretsiz olan kendi VPN servisini başlattığını açıkladı.

VPNhub adı verilen uygulama ile internette daha güvenli bir şekilde gezinti yapabilmeniz ve yasaklı sitelere erişiminiz mümkün hale geliyor. Uygulamanın mobil sürümü ücretsiz, fakat reklam içeriyor ve lokasyon seçemiyorsunuz. VPNhub'ın masaüstü versiyonunun ise ücretsiz versiyonu mevcut değil. Her iki platformda da reklamsız bir şekilde tüm özellikleri kullanabilmeniz için Premium üye olmanız ve aylık 12.99 dolar veya yıllık 90 dolar ödemeniz gerektiğini de belirtelim.

VPNhub indirme linkleri ise şu şekilde:

VPNhub Android versiyonu

VPNhub iOS versiyonu

VPNhub Windows versiyonu

VPNhub Mac OS versiyonu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
141599 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, MacOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim