Anlık Bildirim

Spotify artık Apple'ın Safari tarayıcısında çalışmıyor

İsveçli müzik akışı servisi Spotify artık Apple'ın web tarayıcısı Safari aracılığıyla kullanılamayacak. Mac kullanıcılarının artık desteklenen farklı bir tarayıcıya geçmeleri gerek.
Mac'inizde Spotify müzik akışı hizmetini kullanıyorsanız bundan böyle Safari aracılığıyla servise erişmeniz mümkün olmayacak. Şirket şirket Apple'ın tarayıcısının artık desteklenmediğini duyurdu.
Apple'ın web tarayıcısına yapılan bazı "son güncellemeler" nedeniyle Safari ve müzik servisinin oynatıcısı uyumsuz hale gelmiş durumda. Spotify kullanıcılara tarayıcılarını değiştirmelerini veya masaüstü uygulamasını kullanmalarını öneriyor. MacOS'taki seçenekler arasında Firefox, Chrome, Edge ve Opera'nın en son sürümleri var.
Henüz doğrulanmamış olsa da bu sorunun nedeni Spotify'ın Safari tarafından desteklenmeyen Widevine Content Decryption Module adlı bir eklenti kullanması gibi görünüyor. Spotify platformunun korsanlığa maruz kalmamak için kullandığı Widevine DRM eklentisinin Safari ile olan uyumluluk sorunları böyle bir karar alınmasına neden olmuş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim