Anlık Bildirim

Spotify, çevrimdışı şarkı depolama sınırını cihaz başına 10.000'e çıkardı

Spotify kullanıcıları artık internet bağlantısı olmadan dinlemek için beş farklı cihaza, 10.000'er adet şarkı indirebilecek. Böylece teknik olarak 50.000 şarkı depolamak mümkün oldu.
Spotify, çevrimdışı müzik indirmeyle ilgili kurallarını değiştirdi. Artık kullanıcılar çevrimdışı dinlemek için cihaz başına 10.000 şarkı depolayabilecek. Daha önce internet bağlantısı olmadan dinlemek için sadece üç adet cihaza, 3.333 şarkı (veya toplamda 9.999) indirilebiliyordu. Artık kullanıcılar beş farklı cihaza, 10.000'er adet şarkı kaydedebilecek.
Bilmeyenler için hatırlatmak gerekirse Spotify kullanıcılarının kütüphanelerine kaydedebileceği şarkı ve albüm sayısı için 10.000 sınırı var. Dolayısı ile toplam şarkı limiti 10.000'le sınırlandırıldığı için beş cihaza 50.000 şarkı indirebilmek -bu sınır değiştirilmedikçe- pek bir anlam ifade etmiyor.

Şarkı ve albümler için hala 10.000 sınırı var

Yapılan bu değişiklik ancak Spotify kütüphanesine kaydedilebilecek maksimum şarkı ve albüm sayısı ile çevrimdışı indirilebilecek şarkı limitinin aynı olması durumunda kullanışlı olabilir. İsveç merkezli popüler müzik platformunun ilerleyen zamanlarda kullanıcıların kişisel kütüphanelerine ekleyebilecekleri şarkı sınırını genişletmesi umuluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim