Anlık Bildirim

Tüm hizmetler bir yıl içinde e-Devlet'e geçiyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında yapılan e-Devlet koordinasyon toplantısında önemli bir karar alındı. Buna göre tüm hizmetler bir yıl içinde elektronik ortamda sağlanacak.
Son olarak Alt-Üst Soy Bilgisi Sorgulama ile gündeme gelen e-Devlet ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında dün gerçekleştirilen e-Devlet koordinasyon toplantısında tüm hizmetlerin bir yıl içinde elektronik ortamda sağlanması konusunda karar alındı.
e-Devlet sistemiyle ilgili yol haritasının çizildiği toplantıya, ilgili bakan yardımcıları ve bürokratlar da katılım gösterdi. Görüşülen konulardan biri görevlendirmeler ve iş takviminin oluşturulmasıydı. Daha sonrasında ise e-Devlet’in siber güvenlik ve entegre veri tabanı boyutu ele alındı.

e-Devlet giderek önem kazanıyor

Toplantıda görüşülen ana maddelerden biri de e-Devlet’in, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne ivedilikle entegrasyonunun sağlanmasıydı. Bu kapsamda tüm hizmetlerin bir yıl içinde elektronik ortamda sağlanması kararlaştırıldı. Ayrıca aktarılan bilgilere göre Türkiye’nin dijital dönüşümünün e-Devlet sistemi üzerine inşa edileceği de vurgulandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7263 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
e-devlet, türkiye cumhuriyeti ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim