Anlık Bildirim

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı!

Daha önce taahhüdü kaldırarak büyük ses getiren TurkNet, "Bir dönemi kapatıyoruz" sloganı ile AKK'yi Türkiye'nin her yerinde tamamen kaldırdığını duyurdu. Üstelik eski fiyatlar aynen devam ediyor.

TurkNet AKK’yi tamamen kaldırdı! Tam Boyutta Gör
 

TurkNet, aktif altyapısının bulunduğu bölgelerde AKK’yi (Adil kullanım kotası) kaldırmıştı. Bu hizmetten az sayıda kullanıcı yararlanıyordu. TurkNet bugün müjdeli haberi verdi. Bundan böyle Türkiye’deki tüm TurkNet müşterileri AKK/AKN olmadan tamamen sınırsız internet deneyimi yaşayacak. Sadece hali hazırdaki müşterilere değil yeni abonelere de AKK uygulanmayacak.
Özgür internet sloganıyla yola çıkan TurkNet yakın zamandaabonelik için taahhüt şartını da kaldırmıştı. Böylelikle kullanıcılar TurkNet’i herhangi bir taahhüt ve AKK olmadan diledikleri gibi kullanabilecekler.
TurkNet, "Bir dönemi kapatıyoruz!" sloganı ile AKK'siz interneti duyurdu. TurkNet'in tek tarifesi üzerinden işleyecek olan yeni dönem de yine aynı kurallar ve aynı fiyat geçerli olacak.

100 Mbps'ye kadar sınırsız internet yalın kullanım ücretiyle beraber 59.99 TL aylık ücreti ile  kullanıcılara sunulacak. Turknet, kullanıcı deneyimini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Firma, AKK'yi tamamen kaldıran ilk operatör oldu. Diğer firmaların da TurkNet'i örnek almasını istiyoruz.

Ayrıntılı bilgi için TurkNet'in sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27279 kez okundu.
141 kişi, toplam 160 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İnternet, adil kullanım kotası ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim