Anlık Bildirim

Ünlü Twitch yayıncısı, canlı yayın sırasında hayatını kaybetti

24 saat boyunca canlı yayın yaparak Bir Dilek Tut Derneği için bağış toplamayı amaçlayan Brian Vigneault, canlı yayın sırasında bilinmeyen bir nedenden ötürü hayata gözlerini yumdu.

Ünlü Twitch yayıncısı, canlı yayın sırasında hayatını kaybetti Tam Boyutta Gör

World of Tanks yayınlarıyla tanınan Twitch yayıncısı Brian “Poshybrid” Vigneault, bilinmeyen bir nedenden ötürü canlı yayın yaptığı sırada hayatını kaybetti. 24 saat boyunca canlı yayın yaparak Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish Foundation) için bağış toplamaya çalışan Vigneault, tam bir gün sürmesi planlanan yayının 22. saatinde sigara içmek için ekran başından ayrıldı ve uzun bir süre geri dönmedi. Bazı takipçiler Vigneault’un uyumuş olabileceğini düşündü ve yayını terk etti. Üç çocuk babası yayıncının trajik ölümü ise ertesi gün ortaya çıktı.

Bölge polisinin açıkladığına göre Discord üzerinden Vigneault’a mesaj gönderen, cevap gelmeyince de evine giden bir arkadaşı tarafından yayıncının cansız bedeni bulunmuş. Vigneault’un ölüm nedeni henüz bilinmiyor ancak aynı hafta içerisinde 20 saatlik birkaç yayın yapan yayıncının kalp krizi geçirdiğinden şüpheleniyor.

World of Tanks klanı tarafından Facebook’ta paylaşılan yazıyla ve Twitch kanalına gönderilen mesajlarla anılan Vigneault, yalnızca 35 yaşındaydı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9836 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitch, canlı yayın ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim