Anlık Bildirim

 

Dünyanın en popüler BitTorrent istemcilerinden birisi olan uTorrent, yeni sürümünde web tarayıcılarına taşınacak. BitTorrent’ın yaratıcısı Bram Cohen’ın Steal This Show podcast’in de yaptığı röportajla gündeme gelen değişimin uTorrent’ın kullanım deneyimini iyileştireceği düşünülüyor.

uTorrent’ın web tarayıcısına taşınmasının birkaç iyi etkisinin olacağı düşünülüyor ve bunlardan birisi de birçok kullanıcının şikayetçi olduğu stream sorununun çözüme kavuşturulması. İndirilenlere önizleme imkanı sunan stream özelliğinin kullanım sorununun tamamen geçmişte kalacağını söyleyemeyiz ancak daha nadir yaşanacağı iddia ediliyor. Aynı zamanda uTorrent geliştiricilerinin daha fazla teknolojiye erişim imkanına sahip olacağı ve platforma yeni özellikler geleceği de dile getirildi.

Cohen birçok kullanıcının uTorrent’ı olduğu gibi sevdiğini, uzun zamandır kullandıklarını bildiğini dile getirdi ve değişim sırasında kullanıcıları kötü yönde etkileyecek bir şey yapmamaya özen gösterdiklerinin altını çizdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7581 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
utorrent, Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim