Anlık Bildirim

YouTube canlı yayınlarına 4K desteği geldi

Son dönemde 4K yayınlar konusunda önemli yenilikler gerçekleştiren YouTube, paylaştığı açıklamayla artık canlı yayınlara da 4K çözünürlük desteğinin geldiğini müjdeledi.
YouTube canlı yayınlarına 4K desteği geldi
 
4K çözünürlüğün hızla yaygınlaşması ve destekleyen cihaz sayısının her geçen gün artmasıyla birlikte geleceğe yönelik yatırımlarına hız veren YouTube, resmi blog’u üzerinden paylaştığı son açıklamayla yayıncıların yüzünü güldürmeyi başardı.
Buna göre kısa süre önce 4K HDR desteği sunmaya başlayan platform, canlı yayınlara da 4K çözünürlüğün geldiğini duyurdu. Hem standart hem de 360 derece videoları kapsayan yenilikle yayıncılar artık 60 FPS’de 4K canlı yayın yapabilecekler. 8 milyon piksele sahip 4K içerikler böylelikle bulanıklık yaşanmadan çok daha canlı ve kaliteli görüntü imkanı sunuyorlar.
İlk olarak bu gece Türkiye saati 02:00'da başlayacak "The Game Awards 2016"yı 4K canlı yayınlayacak olan YouTube, rakipleri Periscope ve Facebook'un aksine özellikle profesyonel yayıncıların ilgisini çekmeyi hedefliyor. Elbette 4K canlı yayınlar için yüksek hızda internet bağlantısına ve destekleyen donanıma sahip olmanız gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3020 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, canlı yayın ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim