Anlık Bildirim

Samsung'dan sporculara yönelik üç yeni kamera; SC-X205L, SC-X210L, SC-X210WL

Olayları video kameralarla kayıt altına almak, bir çok kişinin eğlenerek yaptığı işlerdendir. Çocuğunuzun ilk yürüme deneyimleri, gittiğiniz tatilde yaşadıklarınız ya da kutlamalar kullanıcıların video kameralarıyla kayıt altına almak isteyebilecekleri olaylardan sadece bir kaçı. Samsung, geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü uygun fiyatlı ve küçük SC-X105L serisi video kameralarıyla kullanıcılara bisiklet kullanırken veya uç noktalardaki sporlarla uğraşırken de (dağcılık, paraşütle atlama, vb) anılarını kayıt edebilme fırsatı verdi.

MP4 formatında video kaydı yapabilen ve çektiği görüntüleri Memory Stick flaş hafızaya kayıt eden kamera, beraberinde kaskınıza takabileceğiniz ek bir harici lensle gelmekte. Böylece hareket halinde olduğunuz anlarda siz nereye bakarsanız kamerada orayı çekiyor ve bisiklet kullanırken ya da yamaç paraşütü yaparken hiç bir tehlike yaratmadan kamera ile video kaydı yapabiliyorsunuz. Kameranın flaş hafıza kullanıyor olması ne kadar hareketli olursanız olun kayıtların güvenlik altında kalmasını sağlıyor. Ne kadar az mekanik parça olursa ürünlerde bozulma yada hata oranı da o kadar az oluyor.

1/6" 680K piksel CCD, 512MB tümleşik bellek, 2" boyutlarında 180 derece dönebilen LCD ekran, 10x optik yakınlaştırma, titreşimden oluşabilecek bulanıklıkları en aza indirmek için image stabilizer gibi donanımsal özellikleri bulunan Samsung SC-X105L, MP3 çalma, 800x600 piksel çözünürlükte resim çekebilme gibiyetenekleri de bünyesinde barındıran bir kamera. Firma, ilk olarak CES 2006'da tanıtımını yaptığı SC-X205L, SC-X210L ve SC-X210WL ile SC-X105L ile başlayan flaş hafıza bazlı harici ek lensli sporculara yönelik kamera serisine 3 yeni üye daha ekliyor.

Samsung'dan sporculara yönelik üç yeni kamera; SC-X205L, SC-X210L, SC-X210WL

Yeni eklenen kameralardan SC-X205L ve SC-X210L teknik özellikler olarak tamamen aynılar. Tek fark SC-X205L 512MB yerleşik hafızaya sahipken, SC-X210L 1GB tümleşik flaş hafıza ile gelmekte. Kullanıcılar isterlerse kameraların kayıt alanlarını Memory Stick hafıza kartları ile genişletebiliyorlar. SC-X210WL ise yine 1GB yerleşik hafızaya sahip fakat harici kamera ile 5 metreye kadar kablosuz olarak haberleşebiliyor. Böylece ana ünite ile harici lens arasındaki kablodan kurtuluyorsunuz. Harici lensi arabanızın tavanına yada ön tampona yerleştirmek kablosuz harici lens ile yapılabilecek kayıt çeşitlerinden bazıları.

Samsung, yeni kamerlarla daha yüksek resim kalitesi, %25 daha iyi sıkıştırma ve %30 daha iyi pil performansı vaad ediyor. Şubat ayında piyasada olması beklenen X205L, X210L ve X210WL sıra ile 500$, 600$ ve 700$ fiyat etiketi taşıyacaklar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim