Anlık Bildirim

Dönebilir kameralı Asus Zenfone 8 Flip karşınızda

Asus Zenfone 8 Flip modelinde 6.7 inçlik AMOLED ekran, dönebilir üçlü kamera modülü, Snapdragon 888 yonga seti, güçlü ses sistemi, 5000mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

Dönebilir kameralı Asus Zenfone 8 Flip karşınızda Tam Boyutta Gör

Asus’un dönebilir kameralı Zenfone 7 modeli oldukça beğenildi ve bu yıl kendisine yeniden şans buldu. Yonga seti haricinde donanım tarafında pek bir yükseltme göremediğimiz Asus Zenfone 8 Flip modeli fiyatı da pek uygun tutamamış gibi. 

Asus Zenfone 8 Flip özellikleri ve fiyatı

Asus Zenfone 8 Flip modelinde 6.7 inçlik Full HD+ AMOLED ekran yerini koruyor. Dönebilir kamera sayesinde ön panel neredeyse çerçevesiz. 90Hz tazeleme hızı olan ekranda 200Hz dokunmatik örnekleme hızı yer alıyor. Ekran Gorilla Glass 6 ile korunurken 700 nit parlaklık seviyesine çıkıyor. Parmak izi okuyucu ise ekrana entegre. 

Snapdragon 888 yonga setinden gücünü alan akıllı telefonda 8GB LPDDR5 RAM bellek ve 128GB/256GB UFS 3.1 depolama belleği sunulmuş. 5000mAh kapasiteli batarya 30W HyperCharge ile destekleniyor. Yine QC 4.0 ve USB PD desteği mevcut. 

Çift stereo hoparlörün her biri NXP TFA9874 mono güçlendirici ile desteklenmiş. DIRAC Research teknolojisi sayesinde ses kalitesi oldukça artıyor. Yan kısımdaki mavi özel tuşa 3 farklı fonksiyon atanabiliyor. 

Dönebilir kameralı Asus Zenfone 8 Flip karşınızda Tam Boyutta Gör

Ana kamera 64 MP Sony IMX686 sensör var ancak OIS yok ve 8K 30fps video kaydı yapabiliyor. 12 MP Sony IMX363 sensör ultra geniş açı sunarken 8MP OmniVision sensör de 3x yakınlaştırma yapabiliyor. Kamera yuvası Gorilla Glass 3 ile korunmuş. Dönebilir mekanizma bir açı sensörü ile kontrol ediliyor. 

3.5mm kulaklık girişinin yer almadığı modelde WiFi 6E, aptX Adaptive gibi özellikler yer alıyor. Kâğıt üzerinde ZenFone 8 modelinden pek bir farkı olmasa da 800 Avro fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16576 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus zenfone 8 flip ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim