E-ticaret Haberleri

Etiket
Son dakika e-ticaret haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), e-ticaret hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 AY

GİRİLEN İÇERİKLER
111 HABER 3 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
YILDA 5 İÇERİK

E-ticaret Son Dakika Haberleri

Güncel E-ticaret Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika e-ticaret haberleri de dahil olmak üzere e-ticaret ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 0 video, 3 galeri ve 108 adet e-ticaret haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 6 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

e-ticaret İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel e-ticaret haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık E-ticaret Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni e-ticaret haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son e-ticaret haberlerini okuduktan sonra, Alışveriş İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

E-Ticaret Hakkında 🛒

Elektronik ticaret ya da kısaca e-ticaret, 1995 yılından sonra İnternet kullanımının artmasıyla ortaya çıkan, ticaretin elektronik ortamda yapılması kavramıdır.

Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım, satış, sigorta, dağıtım ve ödeme işlemlerinin bilgisayar ağları üzerinden yapılmasıdır. Elektronik ticaret, ticari işlemlerden biri veya tamamının elektronik ortamda gerçekleştirilmesi yoluyla reklam ve pazar araştırması, sipariş ve ödeme, teslimat olmak üzere üç aşamadan oluşmaktadır.

Elektronik ticaret, tüm dünyada ticaretin serbestleştirilmesi eğilimi ile birlikte, 2000'li yıllardan sonra yaşanan ve bilgi iletişimini kolaylaştıran teknolojik gelişmelerin bir parçası olarak ortaya çıkmıştır. Geleneksel pazarlama yöntemlerine, İnternet olanaklarını da ekleyen kuruluşlar, sadece belirli bir kitleye satış yapabilmenin ötesine geçip, üretkenliği ve yaratıcılığı arttıran küresel e-ticaret bağlantıları kurma şansını elde edebilmeye başlamıştır. Eskiden birçok şirket televizyon, gazete, radyo gibi araçları kullanarak potansiyel müşterilerine ulaşmaya uğraşırken, bugün bunlara İnternet üzerinden reklamcılık da eklenmiştir.

E-Ticaret hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Amazon HaberleriAmazon İndirimleriHepsiburada fırsatlarıMigros İndirimleriTrendyol kampanyalarıN11 İndirimleriTrendyol ŞikayetleriHepsiburada ŞikayetleriTelefon Fiyatları
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim