Anlık Bildirim

ECS'den Black serisi yeni anakart; 780G yonga setli A780GM-A Ultra

ECS'den Black serisi yeni anakart; 780G yonga setli A780GM-A Ultra

Son dönemde Black serisi anakartlarıyla sık sık gündeme gelen ECS, ürün gamına yeni bir model daha ilave ediyor. AMD'nin 780G yonga setini kullanan A780GM-A Ultra kod adlı yeni model, Siyah baskılı devresi ve katı kapasitörleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Full ATX formunda olan ve sahip olduğu özellikler ile hemen her segmente hitap edebilecek anakart, SB750 köprüsüyle geliyor.

AMD'nin soket AM2 ve AM2+ formundaki güncel işlemcileriyle kullanılabilen ECS'nin Black serisi yeni anakartı üzerinde dört adet DIMM slotu yer alıyor ve 8GB'a kadar DDR2-1066MHz bellek desteği sağlanıyor. Kullanılan yonga seti itibariyle Radeon HD 3200 IGP'sine sahip olan anakart, DirectX 10 desteğinin yanı sıra UVD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor.

Destek veren ekran kartlarıyla Hybrid Crossfire kurulumunu gerçekleştirebilen anakart üzerinde harici grafik kartları için bir adet PCIe x16 slotuna ek olarak üç adet PCI ve ve 1x PCIe x1 slotu yer alıyor. PCIe 2.0 destekli olan ECS A780GM-A Ultra üzerinde farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyebilen 6x SATA-II konnektörü, gigabit ethernet ve 8 kanal yüksek tanımlı ses özelliği yer alıyor.

Görüntü aktarımı için VGA ve HDMI konnektörlerine sahip olan ayrıca profesoynel kullanıcılar için kart üstü güç ve reset butonlarına sahip olan anakartın fiyatı hakkında şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim