Anlık Bildirim

AMD Radeon R9 Fury alana Star Wars: Battlefront hediye

Ekran kartları ile birlikte popüler oyunların hediye edilmesi artık gelenek haline geldi. AMD de hava soğutmalı Radeon R9 Fury ekran kartı için Star Wars: Battlefront kampanyasına başlıyor.

Yarın itibariyle Avrupa ülkelerinin raflarına çıkması beklenen Star Wars: Battlefront oyunu için AMD de özel bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında AMD Radeon R9 Fury ekran kartı satın alana Star Wars: Battlefront hediye edilecek. 

Kampanya 31 Ocak 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanya boyunca AMD Radeon R9 Fury ekran kartı veya bu ekran kartını taşıyan belirli markaların sistemlerini satın alan tüketiciler Star Wars: Battlefront indirme koduna ücretsiz sahip olacak. Kodlar ise 29 Şubat 2016 tarihine kadar geçerli olacak. 

EA Games'in Star Wars: Battlefront oyunu, beta sürecinde 9 milyon oyuncu çekmeyi başarmıştı ve firma Mart ayına kadar 13 milyon kopya satmayı hedefliyor. Anlaşılan firma bu tür kampanyalarla hedefine ulaşmak niyetinde. Ülkemizde de sadece Vatan Bilgisayar mağazalarında kampanya geçerli olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim