Anlık Bildirim

AMD yeni grafik sürücüsü Crimson ReLive Edition 17.5.2'yi yayınladı

AMD bir önceki versiyona kıyasla Prey oyun performansını geliştiren ve NieR: Automata'nın çökme sorununu ortadan kaldıran yeni Crimson ReLive Edition 17.5.2 grafik sürücüsünü yayınladı.
AMD, önceki Crimson ReLive Edition 17.5.1 güncellemesine kıyasla Prey oyun performansını bir kat daha geliştiren (Radeon RX 580 8GB'da %4.5'e kadar) Radeon Crimson Edition grafik sürücüsünün 17.5.2 numarlı yeni sürümünü kullanıma sunduğunu açıkladı.
Şirket buna ek olarak NieR: Automata'yı kısa süre oynadıktan sonra çökmesine neden olan hatayı ve bazı durumlarda Radeon Ayarları'nda devre dışı bırakılmış görünen birincil ekran bağdaştırıcısı sorununu da gidermiş durumda.
AMD ayrıca uyku/hazırda bekleme modlarına girerken Radeon RX 550 serisi grafik kartlarının karşılaştığı sistem kilitlenmelerinin yanı sıra Forza Horizon 3 oynarken ortaya çıkan uzun yükleme sürelerini de düzeltti.
Yeni sürücüyü kullanabilmeniz için uyumluluk bakımından desteklenen bir GPU'nun yanında, sisteminizin Windows 7, 8.1 ve 10 işletim sistemlerinin 32 veya 64 bitlik bir sürümünü çalıştırması gerektiğini unutmayın (Windows 8.1'in 32 bit mimarisi hariç). Crimson ReLive Edition 17.5.2 grafik sürücüsünün sisteminize uygun versiyonunu AMD'nin resmi web sitesi aracılığıyla indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3825 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, radeon software ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim