Anlık Bildirim

AMD'den hediye oyun kampanyası

Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. Yaklaşan tatil sezonunu fırsat bilen AMD, işlemci ve ekran kartları için yeni bir kampanyaya başladı, detaylar haberimizde.
AMD'nin oyun tutkunları için bir haberi var. 17 Mayıs'ta başlayan kampanya çerçevesinde Radeon R9 390 ve Radeon R9 390X ekran kartlarından herhangi birini ya da AMD'nin FX-8000 serisi bir işlemcisini alan kullanıcılara kulvarındaki en popüler strateji oyunlarından biri olan Total War: WARHAMMER oyunu hediye ediliyor.
AMD ve Creative Assembly arasındaki geniş ölçekli birlikteliğin yansıması olarak DirectX 12 desteği ile daha zengin görsel deneyim vaad eden oyuna bedava erişmek isteyenlerin 15 Ağustos'a kadar vakti bulunuyor. Yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamındaki dijital oyun anahtarı 15 Ekim tarihine kadar kullanılabilecek. 
Okulların kapanmasına az bir süre kalmışken, yeni bir oyun makinesi toplamak ve bunu AMD donanımlarıyla yapmak isteyenler için iyi bir fırsat olduğu kesin.  Merak edenler için oyunun kendisi çeşitli platformlarda 150TL-200TL arasında bir fiyatlandırmayla önsiparişe sunulan oyun, Steam üzerinde önümüzdeki hafta satışa çıkmış olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9779 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, Hediye Fikirleri & Önerileri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim