Anlık Bildirim

Son dönemde eSpor etkinliklerinin sayısı giderek artıyor. Asus da bir süredir ROG oyuncu donanımları markası altında eSpor turnuvası düzenliyor. Turnuva 4 bölgeden usta oyuncuları bir araya getirecek.

Ödül büyük

ROG Masters 2017 turnuvası 4 bölge ve 30 ülkeden gelecek yüzlerce eSpor takımının kıyasıya mücadelesine sahne olacak. Etkinlikte Dota 2 MOBA turnuvaları için 250 bin dolar, Counter-Strike: Global Offensive turnuvaları için ise 250 bin dolarlık ödül havuzu ayrılmış durumda.

Etkinlik Çin, Asya-Pasifik, Avrupa-Ortadoğu ve Amerika bölgelerini kapsıyor. 31 Mayıs itibariyle kayıtlar başladı ve dünya çapında yapılacak müsabakalarla ülke birincileri seçilecek. Sonrasında ise ülke birincileri bölge birinciliği için kapışacak.

Global turnuvalarda kendisini ispat eden 4 takım ise Asus’un davet ettiği 4 güçlü takım ile kozlarını Kasım ayında yapılacak Asus ROG Masters 2017 final müsabakalarında paylaşacak. Kategorisinin birincileri ise dev para ödülünü hak edecek.

Geçen yıl ROG Masters finalleri Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da yapılmıştı ve global çapta 590 takım finaller için yarışmıştı. 7000 seyircinin katıldığı finallerde ise Team Secret takımı Dota 2 şampiyonu olurken The MongolZ takımı da CS: GO birincisi olmuştu. Takımlar toplam 200 bin dolar ile ödüllendirilmişti. Bu yıl elemelerin daha çetin geçmesi bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim