Anlık Bildirim

Asus harici ekran kartı kutusunu duyurdu

İnce veya model olarak eski bir dizüstü modeline sahip olan kullanıcılar için harici ekran kartı kutularının sayısı artıyor. Asus da tüm ekran kartlarına uyumlu bir harici kutu duyurdu.

Thunderbolt 3 teknolojisinin yaygınlaşması ile paralel olarak sayıları artan harici ekran kartı kutularına yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Asus son olarak XG Station Pro adındaki harici ekran kartı kutusunu duyurdu.

Asus XG Station Pro neler sunuyor?

Alüminyum alaşımdan imal edilen ekran kartı kutusu, premium ürünlerin popüler ismi In Win ile birlikte tasarlanmış. Masaüstünde en az yer kaplama amacında olan kutu bununla birlikte tam boy 2.5 slotluk ekran kartlarına ev sahipliği yapabiliyor.

Kutu içerisinde 330W güç kaynağı yer alıyor. Yan paneller kolayca ayrıldığı için ekran kartları hızlı bir şekilde takılabiliyor. Ayrıca entegre RGB LED aydınlatma da Asus Aura Sync ile kontrol edilebiliyor.

En iyi grafik gücünü en serin şekilde sağlamak için birden fazla soğutma teknolojileri kullanılmış. Çift 120mm In Win fanları gerek olmadığı durumlarda yavaşlayarak tamamen sessiz bir konuma geçebiliyor. Ayrıca kutu içerisinde en iyi hava akışı için yeterli boşluk ayrılmış ve her iki tarafa da hava çıkışları yerleştirilmiş.

Thunderbolt 3 ile 40Gbps bant genişliği sunan kutu 1.5 metre uzunluğunda kablo ile geliyor. NVIDIA GeForce GTX 10 ve AMD Radeon RX Vega serisi ile uyumlu olan kutunun fiyatı henüz açıklanmadı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17791 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2018, asus xg station pro ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim