Anlık Bildirim

Battlefield V oyunu PC platformunda Nvidia’ya emanet

Sonbahar döneminde piyasaya çıkacak ve oyuncuları 2. Dünya Savaşı'nın etkileyici atmosferine götürecek olan Battlefield V, PC tarafında GeForce oyun kartlarına özel optimizasyon sunacak.

Belirli oyunların belirli ekran kartı üreticilerine yönelik olarak optimizasyon geleneğine bir yenisi daha ekleniyor. EA ve DICE’ın merakla beklenen oyunu Battlefield V, en iyi yönlerini Nvidia ekran kartlarına sunacak.

Nvidia’ya özel

19 Ekim 2018 tarihinde satışa çıkacak olan Battlefield V oyunu için ön siparişler başladı. 250TL seviyesine kadar çıkan ön siparişlerde bir süre sonra açılacak beta sürecine de erişim imkânı veriliyor. Deluxe Edition ise 330TL civarında. Bu sürümde oyuna 16 Ekim tarihinde erişme imkânı var.

Nvidia mühendisleri, GeForce oyun platformunun en iyi yönlerini PC oyuncularına taşımak için DICE'daki Battlefield V geliştiricileriyle birlikte çalışıyor. Bu iş birliği, Battlefield V için GeForce Experience'ın Game Ready sürücülerini, optimize edilmiş oyun ayarlarını ve NVIDIA platformunun diğer özelliklerini sunacağı anlamına geliyor.

Dünyadaki en popüler FPS serilerinden biri olan Battlefield’ın konsol ve PC'deki ekosisteminde bugüne kadar 54 milyondan fazla oyuncu yer aldı. Battlefield V oyunu 2. Dünya Savaşı'nı yeniden oyuncularla buluşturacak! Kadın karakterlerin de katılacağı oyunun çoklu oyuncu tarafında önemli gelişmeler kaydettiği belirtiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6372 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, battlefield v ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim