Anlık Bildirim

Bir zamanların popüler ekran kartı üreticisi pazara veda etti

Bir zamanlar ekran kartı pazarının büyük oyuncularından olan, bir çok dalda da ürün üreten firmanın iflası, serüvenine başlangıç yeri olan Hollanda’da duyuruldu.
Daha çok ürettiği Nvidia tabanlı ekran kartlarıyla bildiğimiz firma uzun süredir sessizdi. Dün gelen haberlere göre Point of View firmasının, kurulduğu Hollanda’da iflası mahkeme tarafından resmen duyuruldu. Bestcom adlı marka altında çalışan Point of View görünüşe göre hızlı büyüyen ve gelişen ekran kartı piyasasında Asus, MSI, Gigabyte, EVGA, ZOTAC, XFX ve Palit gibi firmalarla birlikte pazara uyum sağlayamamış. Dolayısıyla da her benzeri durumda olduğu gibi şirket de acı sonla karşı karşıya geldi.


Başka alanlarda da üretim yapıyordu

Bir zamanların popüler ekran kartı üreticisi pazara veda etti Tam Boyutta Gör

Öte yandan firma 2000 yılında Hollanda’da kurulmuş daha sonra Tayvan, Hong Kong, Çin, Fransa ve USA’de de faaliyet göstermiş fakat daha çok Avrupa bazında bilinen bir üretici olmuştu. Bununla birlikte Point of View, ekran kartı tarafı kadar bilinmese de tablet, notebook ve çeşitli bilgisayar aksesuarları da üretiyordu.

Eğer firmanın geçmişine hızlı bir şekilde göz atarsak çoğumuz firmayla Nvidia’nın 8000 serisi kartlarıyla tanışmış olsak da Point of View, Nvidia tabanlı ekran kartı üretmeye FX 5000 döneminde başlamıştı. Ayrıca GTX 500 ve 600 serisiyle de parlak bir dönem geçiren firmanın en son kartları ise GTX 900 serisine ait.Son olarak eğer biraz nostalji yapmak istiyorsanız GTX 260 ve GTX 280 video incelememizi izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7727 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, gtx ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim