Anlık Bildirim

Collector’s Edition NVIDIA TITAN Xp duyuruldu: Tarafını seç

Star Wars serisinin son filmi Star Wars: The Last Jedi çok yakında vizyona çıkacak. Serinin hayranlarına yönelik olarak ise Collector’s Edition NVIDIA TITAN Xp piyasaya çıkıyor.

Walt Disney Pictures’ın gelecek ay gösterime girecek iddialı Star Wars: The Last Jedi filmi için yoğun bir pazarlama süreci yaşanıyor. Mobil oyunlar, reklamlar, oyuncaklar derken Nvidia da önemli bir katkı hazırlamış.

Collector’s Edition NVIDIA TITAN Xp neler sunuyor?

Bir süre önce ilk ipuçları verilen ve yeni bir ekran kartı mı geliyor sorusuna muhatap olan Collector’s Edition NVIDIA TITAN Xp ekran kartının aslında Star Wars filmi anısına olduğu ortaya çıktı.

Hazırlanan Collector’s Edition NVIDIA TITAN Xp ekran kartı iki farklı versiyona sahip. Karanlık taraf için kırmızı LED aydınlatmalı bir tema benimsenmiş. Kenar kısımda yine kırmızı aydınlatma ile Galactic Empire yazısı gözüküyor. Baskılı devre kartının alt kısmında ise Star Wars logosu kazınmış.

Aydınlık tarafı seçenler ise Nvidia’nın da rengi olan yeşil LED aydınlatmalı temaya sahip olacaklar. Kenar kısmında Jedi Order yazısı ve alt kısımda yine Star Wars logosu bulunuyor. Bunun haricinde donanım tarafında bir farklılık yok.

Collector’s Edition NVIDIA TITAN Xp her iki versiyon için 1200$ fiyat etiketi mevcut. GeForce Experience kullanıcıları için ön siparişler başlamış durumda. Her kullanıcı sadece bir ekran kartı satın alabiliyor. Film ise 15 Aralık tarihinde gösterime girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3802 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, collector’s edition nvidia titan xp ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim