Anlık Bildirim

Dünyanın en küçük GeForce GTX 1080 ekran kartı

Oyuncuların hayallerini süsleyen ekran kartlarından GeForce GTX 1080'in en küçük versiyonu haberimizde. Peki kart hangi özellilkere sahip ve neler vaad ediliyor.
Titan ailesini bir kenara bırakırsak eğer, Nvidia'nın son kullanıcılar için sunduğu en hızlı ekran kartı olan GeForce GTX 1080'nin özel bir versiyonu geliyor. Zotac tarafından hazırlanan yeni ekran kartı, referans modele kıyasla daha kısa ve küçük bir profile sahip.
Dünyanın en küçük GeForce GTX 1080 ekran kartı
 
GeForce GTX 1080 Mini olarak tanımlayabileceğimiz ekran kartı, daha küçük ayakizine rağmen, referans karttan daha yükse çalışma hızlarıyla geliyor. Elimize ulaşan bilgilere göre kartın GPU hızı standart olarak 1620MHz, Boost devreye girdiğinde ise 1750MHz.
256-bit bellek veri yolu üzerinde 8GB GDDR5X bellekleri 10GHz'de çalışan ekran kartına 2560 adet CUDA çekirdeği eşlik ediyor. Yüksek kaliteli, yoğun yük altında kararlılık gösterecek bileşenlere sahip olması muhtemel kart, son dönemin parlayan yıldızı diyebileceğimiz minyatürize edilmiş masaüstü oyun bilgisayarlarını hedef alıyor.
 
Dünyanın en küçük GeForce GTX 1080 ekran kartı
Zotac tarafından CES 2017 Fuarı'nda gösterilmesini beklediğim dünyanın en küçük GeForce GTX 1080 ekran kartının çıkış tarihi ve fiytatı ise soru işareti. 150 Watt TDP'ye sahip olan GeForce GTX 1080'i, böylesi küçük profilli kartlarda görmek gerçekten güzel, özellikle de kompakt boyutlu sistem toplayacaklar açısından önemli.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10937 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zotac, geforce gtx 1080 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim