Anlık Bildirim
 
Son aylarda gittikçe popülerleşen Ethereum madenciliği ekran kartı pazarında ciddi boyutlarda sorunlara neden olmaya devam ediyor. Son gelişme ise Almanya'nın önemli bir teknoloji perakendecisinde stok sıkıntısı şeklinde oldu.


Almanya’nın en büyük bilgisayar bileşenleri perakendecisi MindFactory gelen bilgilere göre son dönemdeki ekran kartı siparişlerini iptal etmeye başlamış. Firma gelişmeye dair gönderilen e-postalara ise siparişlerin temini için gerekli ürünlerin yüksek talep nedeniyle üreticilerden temin edilemediği yönünde cevap vermiş. Ayrıca teslimatın üç aydan önce yapılamayacağı da aktarılan diğer detaylar arasında.
 

Tüm Avrupa'da etkisi görülebilir

 
Daha önce de ABD’de Nvidia GTX 1070’in GTX 1080 fiyatına satıldığına şahit olmuştuk. Görünüşe göre sorun giderek büyüyor. Öyle ki son gelişme sadece Almanya’yı değil tüm Avrupa ülkelerini de etkileyebilir.

Teknoloji dünyasını sıkı bir şekilde takip eden herkesin bildiği üzere geçtiğimiz haftalarda hem AMD hem de Nvidia cephesi madencilere özel modellerini duyurmuştu. Tablonun gösterdiği o ki bu modeller de madencilerin iştahını kesmemiş.
Ethereum madenciliği Almanya'yı da vurdu

Eğer durum böyle devam ederse daha fazla satıcının benzer kararlar aldığına tanıklık etmemiz oldukça muhtemel. Bununla birlikte tahminlere göre yakın bir gelecekte sorunun çözülmesi de maalesef beklenmiyor. İlerleyen günlerde bizleri neler bekliyor bunları hep birlikte takip ediyor olacağız. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9683 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, nvidia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim